Участие на Международно изложение за филтрация FILTECH 2019

Екипът на BIS – TRADE Ltd. е посветен на откриването на нови, иновативни и ефективни решения за пречистване на въздух в затворена среда! Ето защо и тази година взехме участие в Международното изложение за филтрация – FilTech в Кьолн. Съвсем скоро очаквайте нови продукти за по-качествен въздух в дома, работното място, училище и др.

Филтри за камери за боядисване на мебели

Италиански и швейцарски филтърни материи и готови филтри за нуждите на камерите за боядисване на мебели.

Филтри за автобояджийски камери

БИС -ТРЕЙД ООД предлага италиански филтърни материи и готови филтри за нуждите на автобояджийски камери.

Сезонно: Химически препарати за климатични системи и филтрите

Представяме Ви два химически препарати на италианската компания Pineco, които ефективно почистват и освежават климатична система и прилежащите филтри:

Основни аспекти на новия стандарт UNI EN ISO 16890

GENERALFILTER е италианска компания за производство на въздушни филтри, която от 1965 година работи с една цел: подобряване качеството на въздуха. БИС-ТРЕЙД е основен представител за продуктите на General Filter за българския пазар. General Filter със своя петдесетгодишен опит в производството на филтри доставя и гарантира най-добрите технически и управленски решения в областта на качеството […]

Омекотителни инсталации за вода

Омекотителните инсталации на  Pineco са проектирани и изградени с най-добрите технологии и материали. Омекотителните инсталации са най-доброто и ефикасно решение при тврда вода и задържане на варовика.

PINECO DOSING PRO Система за третиране срещу Legionella

PINECO DOSING PRO е готова система за превенция от болестта на легионерите. Устройството дозира водороден пероксид и сребро за ефективна и безопасна дезинфекция на водата и полифосфат като инхибитор на корозията.

Бис-Трейд ще участва на изложението: „Вода-София“

Дати на провеждане:  6 – 8 март 2019 г. Периодичност:  Ежегодно Поредност: 13-о издание Място на провеждане: Интер Експо Център – София Работно време: 10.00 – 18.00 ч За повече информация: http://watertech.bg/index.php/bg/