» НАЧАЛО     » ПРОФИЛ НА КОМПАНИЯТА     » ПРОДУКТИ     » ПРОИЗВОДИТЕЛИ     » НОВИНИ     » КОНТАКТБИС-ТРЕЙД ООД
Фирма „БИС – ТРЕЙД“ ООД е българска компания основана през 2005 г. за да дистрибутира италиански и американски производители на компоненти, системи и аксесоари за филтриране в различни сектори на икономиката.

Предлагаме всички видове прахови въздушни филтри от G2 до U15:

 • първична филтрация: рола и готови филтри от полиестерни влакна и стъклена вата за обща употреба, полиуретанови мрежи, филтри, устойчиви на високи температури, плоски, нагънати, джобни филтри;
 • финна филтрация: рола, джобни филтри, филтри с твърди джобове, модификации от пресована целулоза и изцяло горими филтри, модели за висока ефективност с дълбоки гънки, подсилени филтри с полиамидна или метална мрежа, елементи за обработка на маслени аерозоли и работа в избухлива среда;
 • абсолютна филтрация: различни модели нагънати, плоски и кръгли ХЕПА филтри с висока ефективност и множество модификации за високи температури и постигане на ламинарен поток.

  Продуктовата ни листа включва и различни абсорбционни филтри от активен въглен.

  Обработка на течности и газове във фармацевтичната, биотехнологична, химическа и хранителна промишленост на американската фирма MEISSNER и на ASCO Filtri от Италия. Предлагаме всички видове префилтри от микрофибърни влакна и мембранни филтри от полипропилен, полиетерсулфон, поливинилиденфлуорид, Тефлон и др., както и необходимите филтродържатели. Можем да ви бъдем полезни с правилният избор за Вашите нужди, който ще доведе и до ефективно намаляване на производствените разходи.

  Бизнесът ни се разраства благодарение на политиката на компанията, която подкрепя точността на услугите, качествените продукти и особено внимание отделяме на удовлетвореността на клиентите. Фирмата ни е основен доставчик на лидери в областта на банкирането, фасилити мениджмънта, във фармацевтичната, биотехнологична, химическа и хранителна промишленост на България.

  "БИС-ТРЕЙД" ООД е член на БЪЛГАРСКА ФАСИЛИТИ МЕНИДЖМЪНТ АСОЦИАЦИЯ.
 • © БИС-ТРЕЙД ООД  2009-2012     София 1444   Бистрица   ул. Ст. Стамболов 76
  тел. (02) 992 23 61   0887 215 211  факс (02) 992 23 60
  www.filtri-bg.com    Е-mail: info@filtri-bg.com    sales@filtri-bg.com

  Web-design by @lvis